Billeder

30. marts 2012 / Hiphop
29. marts 2012 / House

Noir er en af de mest aktive house-DJ’s og -producere herhjemme. I 2011 brød han for alvor igennem internationalt med vokal-klubbaskeren “Around”. Kom bag om succesen her.

Læs indlæg Noir & Haze – Around

28. marts 2012 / Elektronisk

Sidste år modtog den nordjyske electronica-artist Tone ”Nordjysk Kulturpris 2011”. Vi fik hende til at beskrive tankerne bag nummeret ”White Dust”.

Læs indlæg Tone – White Dust

27. marts 2012 / Singer-songwriter

Da Anders Mathiasen (den ene halvdel af Murder) for nylig spillede til Klub Husfred, tog vi en snak med ham om hans soloprojekt Vessel. Det blev til en snak om nummeret “Cartography” fra hans aktuelle debutplade “Enlettered Species”.

Læs indlæg Vessel – Cartography

26. marts 2012 / Reggae

Vi fangede Raske Penge en onsdag eftermiddag til en snak om hans track ”Rundt”, der er lavet i samarbejde med Klumben. ”Rundt” har senest været i rotation på P3, hvilket er temmelig usædvanligt for et dansk reggaenummer.

Læs indlæg Raske Penge & Klumben – Rundt

20. marts 2012 / Nyheder

Ved denne tid om præcis en uge kan du læse de to første interviews her på sitet, og vi kan ikke vente med at dele dem med dig. I disse dage arbejder vi med at få de sidste ting klar, så vi er helt på plads til at bringe masser spændende og indsigtsfuld musik og tekst fra på mandag. Indtil da kan du komme med en tur om bag scenen…

Læs indlæg Bag scenen

17. marts 2012 / Nyheder