Bag Nummeret Indlæg

24. oktober 2016 / Folk

I denne uge kan du komme med bag om nummeret ‘Redemption’ sammen med frontmand Alex Tao. Det er en fortælling om ulykkelig kærlighed og evnen til at arbejde sig igennem hårde tider.

Læs indlæg Gordon June – Redemption

17. oktober 2016 / Folk

Kom med Dan Rose bag om et vaskeægte road movie-nummer. Med en dertilhørende vaskeægte road movie-video. Læs om hvorfor det handler om at nyde processen mens man er i den og hvordan fiskeri kobles til sangskrivning.

Læs indlæg Dan Rose – A Way To Be With You

10. oktober 2016 / Hiphop

Til november debuterer Peter Nordahl a.k.a. Ude På Noget med ep’en ‘Over tid’. Vi har taget en snak med ham om nummeret ‘Syngende fruer’, der har været en god tid undervejs og som lige manglende det der ekstra spark bag i før det sad lige i kassen.

Læs indlæg Ude På Noget – Syngende fruer

3. oktober 2016 / Rock

I denne uge har vi fået den ene halvdel af Palace Winter, Caspar Hesselager, til at fortælle mere om nummeret ‘What Happened’ fra bandets debut-fuldlængder fra i år, ‘Waiting for the World to Turn’.

Læs indlæg Palace Winter – What Happened

26. september 2016 / Rock
14. september 2016 / Rock
29. august 2016 / Funk

Vi kommer forbi sundhedisme, Islasmisk Stat, Dan Turéll, Moses og Nietzsche i denne uge, når Søren og Anders fra Poulmand & De Okkulte Rum tager os med bag deres nummer ‘#HvadErSundhed?’. Læn dig tilbage eller sæt dig på kanten af stolen, og tag med på en eller anden form for rejse.

Læs indlæg Poulmand & De Okkulte Rum – #HvadErSundhed?