Superloader – Life

I denne uge fortæller rockbandet Superloader om deres passionerede og fandenivoldske single ‘Life’.

Forandringer
Nummeret er lavet i en turbulent tid. Hvor det eneste der virkelig drev værket, var at bestræbe forandringer.

Smag på livet
Titlen henvender sig til sangen, der i korte træk handler om at nyde, gribe og smage på livet på godt og ondt. Versene er de eftertænksomme stykker. C-stykket er konklusionen og omkvædene er forløsningerne.

Det skal gøre ondt
I put myself into the fire, just to feel that I´m alive.” Det er det det hele handler om. Det er når det gør ondt, det kan blive rigtig godt.”

Forskelligheden udnyttes
Vi udnytter vores forskelligheder. Vi er tre guitarister, der spiller på meget forskellige forstærkere og guitarer. Vores bassist har hendes helt egen kontante lyd. Vores trommeslager har sin helt egen spillestil. En fandenivolsk og samtidig kontrolleret attack. Vi udnytter vores egne spillestil og trækker det bedste frem i folk.

Musikkens bestanddele
Tekst, melodi og akkorder opstår lidt sammen og lidt hver for sig. De skal have sit eget liv, men samtidig passe sammen.

Reaktioner
Vi har fået rigtig god respons. Folk synes det er let tilgængeligt og fanger med det samme.

Arbejdsprocessen
Denne plade er blevet til ved at jeg, Bjørn, havde en masse sange og idéer. Først har jeg lavet nogle mere eller mindre færdige numre, og så finpudser vi dem sammen. Giver sangene det touch fra os alle, der giver dem det helt rigtige. Alle processer er enormt vigtige for at gøre et nummer godt. Hvis et nummer er helt færdigt, men det evt. lige mangler “det der break” eller “det der riff”, så kan det rigtige break eller riff flytte et nummer fra at være ganske godt til at være helt fantastisk. Vi er alle hver især enormt dygtige til forskellige ting, og det hele skal udnyttes.

Skriveblokader skal arbejdes væk
Skriveblokader opstår af og til. For mit vedkommende (Bjørn) er der ikke andet at gøre, end at arbejde mig ud af det. Så kan det godt være, man arbejder i lang tid på noget, man godt ved man ikke kommer til at kunne bruge til noget. Men til sidst kommer det gode frem igen.

Livsbekræftende nummer med sort baggrund
Jeg, Bjørn, kan godt lide at betragte det som et livsbekræftende nummer. Et der rejser en op, hvis man er nede. Men sandheden omkring nummeret er, at det er skrevet i en meget “sort” periode. Med alt for mange hårde og triste tanker og alt for meget selvdestruktiv energi. Nummeret var en del af at jeg trak mig ud af det sorte hul.

Skab din egen mening
Man skal lytte til nummeret. Skabe sin egen mening med det. Sin egen betydning. Så kan det løfte en op.

Fremtiden
Fremtiden ser forhåbentlig lys ud. Vi har det godt sammen, og vi har nogle skønne og dygtige samarbejdspartnere. Vi er alle meget opsatte på, at vi skal fremad. Så det er det, der skal ske nu. Vi skal fremad!!

Tak for din feedback! Del det på Twitter...
Hvilket ord beskriver indlægget bedst?
  • Inspirerende
  • Nørdet
  • Underholdende
  • Informerende