Antik – Døde Frø

Foto: PR Foto
Foto: PR Foto

I denne uge fortæller Antik om nummeret ‘Døde Frø’ – han har selv produceret det, skrevet teksten, rappet den og klippet videoen. Antik er også medlem af det københavnske hiphopkollektiv og pladeselskab Kragetæer.


Destruktion og ødelæggelse
En følelses af, at vi skal lære af fortiden. At de ting i livet, vi har kært ofte er de ting, vi destruerer og ødelægger. Dette er min måde at huske det på og lære af i stedet for at gentage det.

Grønne fingre
”Evnen” til at kunne destruere det, man elsker. Jeg har grønne fingre og fandt referencen brugbar.

Reaktioner
Jeg har ikke fået nogle specielle reaktioner på nummeret, men det har heller ikke været min hensigt. Dem der har reageret, har syntes godt om det. Mange har følt, at det var for tungt. Ingen har danset til det.

Arbejdsprocessen
Beatet kommer altid først. Jeg er først og fremmest producer. Men jeg blev hurtigt fast besluttet på tekst og tema i nummeret. Det typiske for mig er at lave beats. Rap hører til sjældenhederne eller hvis ideen er for intens.

Jeg elsker beatet. Jeg tror, at det er en meget generel og typisk ”Antik-lyd”. Jeg må erkende, at det ”bare er et nummer”. Det kan eller skal ikke brydes ned. Det kom naturligt som det skal, og er en helhed 🙂

Indelukkethed
Jeg har altid foretrukket det indelukket for mig selv. Men har som kontrast nydt forskellige konstellationer med andre beatmagere. Jeg nyder og har altid nydt at lave rapprojekter i form af forskellige plader med forskellige mennesker! Altid i fastlagte projekter. Jeg er taknemmelig for, at der findes rappere derude, som digger den lyd, jeg leverer.

Skriveblokader
Jeg skriver kun, når jeg føler for det! Mindes ikke at have haft beatblokader, da jeg laver beats, fordi jeg ikke kan lade være. Hvis dette opstår, så lader jeg være.

Videoen
Det er min første solovideo, og min første video, jeg selv har klippet. Det gav mening for mig at lave en video til dette nummer, da det er en sjældenhed i sig selv. Det gav mening at køre det fuldt ud!

Et par mates og jeg selv tog en kold vinter-fredag ned til mosen med et par poser øl, røg og et par kameraer. Vi tog det ret meget som det kom. Det var en god aften – fin stemning!

Fremtiden
Den bringer en helvedes masse plader, projekter, collabs, videoer og vigtigst af alt beats!!!

Vil du vide mere?
Tjek Kragetæer på Facebook

Vil du vide mere om ?
Tak for din feedback! Del det på Twitter...
Hvilket ord beskriver indlægget bedst?
  • Inspirerende
  • Nørdet
  • Underholdende
  • Informerende

Vær den første til at kommentere på indlægget

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *