Sound of Copenhagen vol. 9


I denne uge prøver vi noget nyt på Bag Nummeret – vi går bag om en hel udgivelse. Vi har snakket med Le Gammeltoft, der har udvalgt numre til og kompileret Sound of Copenhagen vol. 9. Læs hvad Le selv siger om de 14 numre den nye udgivelse indeholder.

01. Mountain Folk – Don’t Go Down There (Sundogs Remix)

Det her nummer rammer mig 100%. Og det er et af dem, der vokser og vokser. Jeg har længe håbet på at få Mountain Folk inkluderet på SOC – og nu skete det.

02. Rough Days For Diamond Trade – Anywhere (Money Your Love’s Akktive Remix)
Money Your Love har faktisk været på SOC før, men her kom der endnu et remix fra dem, som sidder lige i skabet. Hele remix pakken er faktisk super fin, men min kærlighed faldt på dette track.

03. Jakob Domino – Ryges HaveDub (Original Mix)

Nummeret blev spillet til Stella Polaris sidste år, og siden er der blevet arbejdet på, at få det clearet. Så helt nyt er det ikke – men det tog altså lidt tid at få hul igennem til DR.

04. Benal – JVBV (feat. Laura Petersen) (Original Mix)

2000F spillede tracket i Unga Bunga, og jeg sad nysgerrigt og lyttede med. Synes det er tungt og kommercielt på samme tid, og viser ret godt, hvor lyder er i KBH i øjeblikket. Vi skal nok få hørt mere til Benal den kommende tid.

05. It’s A Synth – Endeless Endeavour (In Curti Remix)

Det er mørkt og der er en fed udvikling i nummeret. Og så får det lov at larme en lille smule, hvilket jeg godt kan lide. Det SKAL ikke være så pænt hele tiden.

06. Ukendt Kunstner – København (feat. Murro) (Atle & Bjarno’s Summer Re-rub)

Originalen bliver spillet en smule på dansk radio, men i mine ører er remixet her en tand bedre. Det gør virkelig noget for nummeret, at der kommer et beat på. Men skøn tekst og vibe!

07. RUF – No Stress Riddim (Original Mix)

Jeg har haft så svært ved at vælge, HVILKET nummer af RUF jeg skulle vælge, da han har lavet så mange fede. Men til SOC vol 9 passede det her bedst ind. Er ret sikker på, at der er meget andet godt at finde, hvis man tjekker hans seneste udgivelse ud.

08. Mike Salta – Massey’s Boogie (Original Mix)

Lige inden jeg gik på barsel spillede jeg i Unga Bunga et Mike Salta track, som jeg beskrev som ren lykke. Jeg vidste at jeg VILLE have et af hans tracks på pladen, og da det her ramte min mail, var den sag lukket. Tænk at så dygtig en dansk producer ikke er mere kendt herhjemme…

09. Tomas Barfod – Broken Glass (Lou Van Remix)

Lou Van har jeg ventet på længe. Han lavede et remix for nogle år siden, som jeg spillede en del som DJ, og siden har jeg gået og ventet på, hvornår der kom mere fra hans hånd. Nu begynder det at rulle ind – og lyden er super fed. Ludvig er vild med Nu Disco lyden, som der faktisk ikke er så mange herhjemme, der har nailet endnu.

10. Nelson Can – Apple Pie (Mani Spinx Remix)

Der har været ret meget fokus på Nelson Can den seneste tid. Har har den kære Mani Spinx lige krydret tracket Apple Pie, så det næsten rammer den lyd vi kender fra M.I.A. Et super break i den ellers lidt mørke lyd, der er på pladen.

11. Najaaraq & Lawaetz – Warpaint (feat. Anja Tietze) (Original Mix)

Det er fanme velproduceret. Det må jeg sige. Og så er der en fremdrift i nummeret jeg er ret vild med, samtidig med en form for melankoli, der virkelig rammer mig. De har altså fat i noget her!

12. Jacob Gurevitsch – Lovers In Paris (Tonovi Remix)

Igen musik fra et af de navne, jeg havde svært ved at vælge tracks fra. Tonovi har en masse fede ting på vej, men det her remix synes jeg er skønt, fordi det emmer af sommer og så er balearic så meget en lyd, der kommer til at overtage mere og mere.

13. Kölsch – All That Matters (feat. Troels Abrahamsen) (Original Mix)

Et navn, der får en masse opmærksomhed i udlandet. Første gang jeg stiftede bekendtskab med hans musik, var gennem Tim Sweeney i New York. På trods af, at det altså er en dansker, jeg kender ret godt…

14. Razzy Bailey – I Still Hate Hate (Santiga Original Mix)

Da Kenneth Bager spillede det her track for mig første gang var det fulgt med sætningen “Det her bliver et kæmpe hit i løbet af sommeren på Ibiza“. Og ja, det er fanme et hit. Og så er det så optimistisk og varmt, at det er en perfekt afrunding på pladen.

Vil du vide mere?
Tjek Sound of Copenhagen på Facebook
Køb SOC9 på iTunes

Vil du vide mere om ?
Tak for din feedback! Del det på Twitter...
Hvilket ord beskriver indlægget bedst?
  • Inspirerende
  • Nørdet
  • Underholdende
  • Informerende

Vær den første til at kommentere på indlægget

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *