Bag om visitkortet

I den kommende weekend tager Bag Nummeret på blog-ekskursion til SPOT Festival, og vi skal selvfølgelig have det obligatoriske visitkort med i lommen. Det ligger ikke ligefrem i vores natur at springe over hvor gærdet er lavest ved at ringe til trykkeren og bestille 500 laminerede, standardiserede visitkort. Derfor har vi brugt den sidste uge på skære, bage, klippe, presse, pudse og male gamle vinylplader og omdanne dem til vores bud på et alternativt visitkort.


I løbet af den sidste uges tid har vi taget nogle billeder af vores visitkort-projekt. Nu mangler vi bare nogen at give dem til, så skriv en kommentar her, på Facebook eller Twitter, hvis vi skal mødes på SPOT Festival.

Vil du vide mere om ?
Tak for din feedback! Del det på Twitter...
Hvilket ord beskriver indlægget bedst?
  • Inspirerende
  • Nørdet
  • Underholdende
  • Informerende

Vær den første til at kommentere på indlægget

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *