Bag scenen

Ved denne tid om præcis en uge kan du læse de to første interviews her på sitet, og vi kan ikke vente med at dele dem med dig. I disse dage arbejder vi med at få de sidste ting klar, så vi er helt på plads til at bringe masser spændende og indsigtsfuld musik og tekst fra på mandag. Indtil da kan du komme med en tur om bag scenen…

I dag har vi udsendt pressemeddelelse, og vi håber, at den kan være med til at lave lidt larm rundt omkring i Danmark. Pressemeddelelsen beskriver den motivation, der har drevet os til at lave den her blog, og forklarer samtidig, hvordan Bag Nummeret skiller sig ud fra mængden ved at fokusere på ét enkelt nummer per kunstner.

Vores koncept bliver rigtig godt modtaget af de kunstnere vi snakker med, og vi håber, at det får samme modtagelse, når vi slipper vores tekst og lader jer få et indblik i tankerne bag numrene.

Du kan læse vores pressemeddelelse her.

Vil du vide mere om ?
Tak for din feedback! Del det på Twitter...
Hvilket ord beskriver indlægget bedst?
  • Inspirerende
  • Nørdet
  • Underholdende
  • Informerende

Vær den første til at kommentere på indlægget

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *